Huizedhuys - MODX Revolution
   NL / FR / EN

Enkele toppers die het bezoeken waard zijn:

Wat te zien in de streek

Antiek en brocante markt

Tongeren / 8 km

Vanaf 7 uur transformeert de oudste stad van België tot één grote bijna middeleeuwse marktplaats. Zo'n 40 antiekshops en 350 standhouders pakken er uit met antiek, brocante, design, vintagespullen en collectorsitems. Vanuit alle uithoeken van de wereld zakken duizenden bezoekers af naar deze wekelijkse antiekhotspot.

Wat te zien in de streek

Blotevoetenpad

Zutendaal / 20 km

Zet al je zintuigen en beide voeten in om de bijzondere prikkels van hout, stenen, boomsnippers, gras, leem en water waar te nemen op een zorgvuldig samengesteld parcours. Koud en warm, vochtig en droog, aangenaam en prikkelend wisselen elkaar af tijdens een route van bijna 3 km lang die enkel toegankelijk is op blote voeten.

Wat te zien in de streek

Wijnkasteel

Genoels-Elderen / 1 km

Wijnkasteel Genoels-Elderen is met 22 hectaren wijngaarden het grootste wijndomein in het land en verwelkomt jaarlijks 15000 bezoekers. Deskundige gidsen leiden U door het park, de wijngaarden, de rozentuin, de stokerij, het pershuis en 13de eeuwse wijnkelders.

Wat te zien in de streek

Bokrijk

Bokrijk / 30 km

Benieuwd waar onze huidige gebruiken en tradities vandaan komen? In het Openluchtmuseum Bokrijk ontdek je hoe het verleden onze toekomst inspireert! Laat je in Bokrijk onderdompelen in het verhaal over vakmanschap, bewonder demonstraties of steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers.